Bloemenkarren Te koop

Bij Rojaal Plant hebben we altijd een breed aanbod aan bloemenkarren te koop staan van hoge kwaliteit. De CC- en DC-karren zijn multifunctioneel inzetbaar en dus bruikbaar voor veel verschillende doeleinden. De karren zijn geschikt voor kwekers, exporteurs, retailers en consumenten. We zoeken graag samen met u naar een maatoplossing voor uw situatie.

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Hoe gaan wij te werk?

Wilt u graag bloemenkarren huren of kopen bij Rojaal Plant? Neem dan snel contact met ons op, dan plannen wij een intake met u in. Zo kunnen we bekijken hoeveel karren u nodig heeft en of het gunstiger is voor u om karren te kopen of te huren. Voor het huren bieden wij verschillende mogelijkheden: daghuur, jaarhuur en periodehuur. Wilt u liever karren kopen, dan kijken we voor u welke bloemenkarren wij te koop hebben staan.

Bloemenkarren van hoge kwaliteit te koop

Wanneer u van Rojaal Plant bloemenkarren koopt, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij hebben als bedrijf al meer dan 25 jaar ervaring in de branche en werken met een deskundig team. Daarom kunnen wij u altijd de perfecte oplossing bieden voor uw situatie of vraagstuk. Rojaal Plant adviseert u altijd eerlijk over het kopen of huren van Deense karren of bloemenkarren. Betrouwbaarheid staat bij ons in een hoog vaandel.

Snel karren nodig? Geen probleem!

Huren lijkt vaak makkelijker en vrijblijvender dan kopen, maar dit is niet altijd het geval. Ook bij huur kunt u vastzitten aan een jaarcontract. Dat is zonde, aangezien flexibiliteit eigenlijk juist het grootste voordeel zou moeten zijn van huren. Daarom bieden we bij Rojaal Plant huur aan op dagbasis, jaarbasis, of periodebasis. Dan zit u nooit langer aan de producten vast dan nodig en maakt u dus geen overbodige kosten. Wij denken graag met u mee over hoeveel bloemenkarren u nodig heeft voor uw werkzaamheden. 

Naast bloemenkarren heeft Rojaal Plant ook Deense karren te koop, Deense containers en CC-karren te koop.