Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van CC- en DC-karren en bekijken samen met u welke huurvorm het beste bij u past. Wij bieden zowel daghuur, jaarhuur als periodehuur aan, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden.
Wilt u liever kopen? Ook dàt is mogelijk bij Rojaal Plant bv. Informeer naar de mogelijkheden!

Via de depots van Floraholland en Plantion heeft u altijd beschikking over de karren en platen die u van ons huurt. Daarnaast werken wij samen met diverse transporteurs die transport van- en naar uw locatie voor u willen verzorgen.

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Heeft u een Floraholland-nummer? Dan verzorgen wij graag saldobeheer voor u, zodat u nooit meer onnodig hoge huur hoeft te betalen.
De CC-karren die u bij ons huurt kunt u kosteloos opslaan in periodes dat u ze niet gebruikt. Mocht u hiervan gebruik willen maken, neem dan even contact met ons op.

Naast verhuur en verkoop, kopen wij ook karren en platen in. Gaat u stoppen met uw bedrijf? Wilt u geen karren meer in eigen beheer? Wij nemen ze graag van u over!

Kapotte CC-karren en platen kunt u bij ons inleveren volgens de regels van Container Centralen. Let op: U kunt de kapotte materialen niet meer inleveren bij Floraholland! Voor het inleveren bij een CC-depot heeft u een apart formulier nodig dat u bij ons, minimaal één dag van te voren, kunt aanvragen.