Deense karren te koop

Bij Rojaal Plant hebben wij altijd Deense karren te koop staan van hoge kwaliteit. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan CC- en DC-karren, platen en toebehoren kunnen wij voor iedere situatie een oplossing op maat bieden. Dit kan zowel in grote en kleine aantallen.

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Deense karren te koop of te huur

Naast het aankopen van karren, platen en toebehoren, kan je deze ook huren bij Rojaal Plant. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van CC-karren , DC-karren, Deense containers, Deense karren, bloemenkarren en bieden verschillende huurvormen aan, zodat we dit altijd kunnen aanpassen op uw behoeften. De karren zijn beschikbaar op basis van daghuur, jaarhuur en periodehuur. Dit gaat altijd in overleg met u, zodat wij u een oplossing op maat kunnen bieden. Wilt u toch liever karren van ons kopen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de Deense karren die bij ons te koop staan!

Tijdelijke opslag en overname van karren

Het kan voorkomen dat u een deel van de karren die u van ons huurt tijdelijk niet nodig heeft. In dit geval kunt u deze karren voor een bepaalde periode kosteloos bij ons opslaan. In die periode betaalt u dan ook geen huur over deze karren. U kunt ze dan op elk moment weer ophalen wanneer u de karren weer in gebruik wilt nemen. Wij werken met verschillende transporteurs die voor u ook het transport van en naar uw locatie kunnen regelen als dit voor u handig is. Mocht u een deel van uw karren permanent niet meer nodig hebben en willen verkopen, dan nemen wij deze graag van u over.

Over Rojaal Plant

Huren lijkt vaak makkelijker en vrijblijvender dan kopen, maar dit is niet altijd het geval. Ook bij huur kunt u vastzitten aan een jaarcontract. Dat is zonde, aangezien flexibiliteit eigenlijk juist het grootste voordeel zou moeten zijn van huren. Daarom bieden we bij Rojaal Plant huur aan op dagbasis, jaarbasis, of periodebasis. Dan zit u nooit langer aan de producten vast dan nodig en maakt u dus geen overbodige kosten. Wij denken graag met u mee over hoeveel bloemenkarren u nodig heeft voor uw werkzaamheden