CC-karren kopen

Rojaal Plant is gespecialiseerd in het verkopen van CC-karren. Neem contact met ons op en we kijken samen met u welke huurvorm het beste bij u past. Wij bieden zowel daghuur, jaarhuur als periodehuur aan. Het hangt af van uw wensen en eisen. Wilt u liever kopen? Ook dat is mogelijk bij Rojaal Plant.

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Praktische maatvoering

De CC-karren heeft een praktische maatvoering en is zeer flexibel te gebruiken. Daarnaast is de prijs zeer voordelig. Rojaal Plant helpt u aan de beste CC-karren. De CC-karren worden veel gebruikt in de sierteelt en in de logistiek. Ook in magazijnen is het een hele populaire rolcontainer.

Betrouwbare partner

Rojaal Plant heeft al jarenlange ervaring en kennis in de branche, al ruim 25 jaar. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor de verhuur en verkoop van CC-karren. Wij richten de kar in hoe u hem nodig heeft! Via de depots van Floraholland en Plantion heeft u altijd beschikking over de karren en platen die u van ons huurt. Daarnaast werken wij samen met diverse transporteurs die transport van- en naar uw locatie voor u willen verzorgen.

Saldobeheer CC-karren

Heeft u een Floraholland-nummer? Dan verzorgen wij graag saldobeheer voor u, zodat u nooit meer onnodig hoge huur hoeft te betalen. De CC-karren en Deense containers die u bij ons huurt kunt u kosteloos opslaan in periodes dat u ze niet gebruikt. Mocht u hiervan gebruik willen maken, neem dan even contact met ons op.