Deense containers

De Deense container is de meest gebruikte rolcontainer in de branche. Het wordt onder andere veel gebruikt in de sierteelt en logistiek. Daarnaast wordt de rolcontainer met grote tevredenheid gebruikt in veel magazijnen. De Deense container heeft praktische maten en is flexibel in gebruik. Niet onbelangrijk is de prijs, deze is zeer gunstig. Rojaal Plant is de specialist en kan u voorzien in Deense containers van hoge kwaliteit.

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Deense containers te koop of te huur

Rojaal Plant biedt de mogelijkheid tot koop of huur van Deense rolcontainers. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij de betrouwbare partner voor de verkoop en verhuur van Deense containers. Het is mogelijk om containers te huren per dag, periode als jaar. Uw wensen en eisen staan hierbij centraal. Indien u een Floraholland-nummer heeft, dan kunnen wij het saldobeheer voor u verzorgen. Zo betaalt u nooit meer onnodige huur voor containers.

Beschikbaarheid Deense containers

De gehuurde karren en platen zijn altijd beschikbaar via de depots van Floraholland en Plantion. Tevens kunnen de karren en platen door een transporteur naar uw locatie worden gebracht.

Over Rojaal Plant

U bent bij Rojaal Plant aan het juiste adres voor de koop of huur van Deense containers. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de containers, kunnen wij u altijd voorzien van passende en goed ingerichte containers. De flexibele containers zijn praktisch in gebruik en hierdoor de meest gebruikte container geworden. Wil u een rolcontainer kopen, huren of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Naast Deense containers heeft Rojaal Plant ook Deense karren te koop, CC-karren te koop, Deense karren en bloemenkarren.