Bloemenkarren van Rojaal Plant

Binnen de tuinbouw is het gebruik van bloemenkarren erg belangrijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Bij Rojaal Plant weten we er alles van, we zijn namelijk begonnen als deel van Kwekerij de Groot in Leidschendam. Uiteindelijk is de kwekerij gestopt, maar zijn we wel verder gegaan met het verhuren en verkopen van bloemenkarren

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Expertise en betrouwbaarheid

Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij veel kennis opgebouwd op het gebied van bloemenkarren. Wij zijn dus een betrouwbare partner met veel expertise, waardoor u altijd bij ons terecht kunt met problemen en vraagstukken. Daarnaast werken wij binnen onze organisatie met korte lijnen, waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan. U zult dus nooit lang hoeven te wachten op een reactie. Wij zijn vrijwel altijd mobiel bereikbaar!

Verstand van bloemenkarren

Bloemenkarren worden natuurlijk niet alleen ingezet binnen kwekerijen, maar ook door exporteurs, retailers, transporteurs en verhuisbedrijven. Daar zijn wij ons bewust van. Daarom is er bij ons maatwerk mogelijk. Wij passen onze diensten en producten aan op uw wensen en de grootte van uw bedrijf. Vrijwel alles is bespreekbaar. Ben dus nooit bang om al uw vragen bij ons neer te leggen. Wij helpen u graag op weg. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van CC-karren en DC-karren en ook daarin bieden wij veel mogelijkheden.

Wat zijn de huurmogelijkheden?

Huren lijkt vaak makkelijker en vrijblijvender dan kopen, maar dit is niet altijd het geval. Ook bij huur kunt u vastzitten aan een jaarcontract. Dat is zonde, aangezien flexibiliteit eigenlijk juist het grootste voordeel zou moeten zijn van huren. Daarom bieden we bij Rojaal Plant huur aan op dagbasis, jaarbasis, of periodebasis. Dan zit u nooit langer aan de producten vast dan nodig en maakt u dus geen overbodige kosten. Wij denken graag met u mee over hoeveel bloemenkarren u nodig heeft voor uw werkzaamheden.