Planten container

Beschadigingen tijdens laden en lossen en schade bij het transport. Helaas zijn deze vormen van schade vaak aan de orde bij het vervoeren van planten en bloemen. Met de planten container van Rojaal Plant transporteert u uw planten en bloemen veilig en efficiƫnt en voorkomt u beschadigingen.
Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Maatwerk oplossing die bij u past

Rojaal Plant is uw partner in verhuur en verkoop van planten containers en platen. Dankzij ons uitgebreid assortiment aan CC- en DC-karren, platen en toebehoren, hebben wij altijd een maatwerkoplossing die bij uw hulpvraag past.

Vanaf onze locatie in het Westland zijn wij uw betrouwbare partner door heel Nederland en Europa.

Verschillende huur- en verkoopmogelijkheden

Samen bekijken we welke huurvorm het beste bij u past. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bieden wij zowel daghuur, jaarhuur als periodehuur van planten containers aan. Op verzoek kunt u ook planten containers bij ons kopen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Jarenlange ervaring, multifunctioneel inzetbaar en uitstekende service

Door onze jarenlange ervaring en kennis in de branche, kan ons ervaren team u de beste huurmogelijkheden bieden. Tevens verzorgen wij voor u in- en verkoop van containers, karren en platen. De planten container is multifunctioneel inzetbaar, voor zowel kwekers, exporteurs, retailers en consumenten.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten goedkope huurtarieven, saldobeheer van het Florahollandnummer en zijn vrijwel altijd mobiel bereikbaar.

Altijd de beschikking over uw planten container

Via de depots van Floraholland en Plantion heeft u altijd beschikking over de planten containers, karren en platen die u van ons huurt. Daarnaast werken wij samen met diverse transporteurs die transport van- en naar uw locatie voor u willen verzorgen.

Heeft u uw planten container even niet nodig? Geen probleem met onze opslagservice! De containers die u bij ons huurt kunt u kosteloos opslaan in de periodes dat u ze niet gebruikt.

Op zoek naar een planten container? Rojaal Plant is uw partner

Bent u op zoek naar een planten container, ontvangt u graag meer informatie of wilt u een offerte op maat?

Ons team staat voor u klaar en zal u altijd eerlijk te woord staan. Bel 070-3170180, mail naar info@rojaalplant.nl of vul het formulier in op de website om direct een offerte aan te vragen.