Dubbele Deense kar

Een dubbele Deense kar is onmisbaar in de tuinbouw en wordt veelal gebruikt als logistieke toepassing voor het transporteren en opstellen van bloemen en planten.

Dubbele Deense karren nodig? Met de Dubbele Deense Karren van Rojaal Plant kunt u uw goederen op een veilige manier naar de plek van bestemming vervoeren, zonder dat deze beschadigen

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Verhuur- en verkoopspecialist in Deense Containers

Rojaal Plant is uw verhuur- en verkoopspecialist in Deense Containers en Platen. Met een uitgebreid aanbod aan CC- en DC-karren, platen en toebehoren, kunnen we maatgerichte oplossingen bieden voor kleine en grote aantallen, voor zowel huur als verkoop. Vanaf onze locatie in het Westland zijn wij uw betrouwbare partner door heel Nederland en Europa.

Wij horen graag uw wensen, dan bekijken we samen de oplossingen voor de beste koop- of huurvorm.

De voordelen en accessoires

Een Dubbele Deense kar is niet alleen kwalitatief goed, maar ook stapelbaar, verstelbaar en weersbestendig.

Dankzij het efficiƫnte ontwerp nemen de karren, wanneer deze gedemonteerd zijn, een minimale hoeveelheid ruimte in beslag.

U kunt een Dubbele Deense kar eenvoudig uitbreiden met accessoires, zoals de wipponcar. Met een wipponcar kunt u de Deense karren eenvoudig vervoeren en kunt u een rolcontainer gemakkelijk optillen en deze vervolgens verplaatsen. Het voordeel van een wipponcar is dat u met behulp van een koppelstuk de karren aan elkaar kunt vervoeren.

Soorten wielen

U kunt bij Deense karren kiezen uit verschillende wielsoorten, zoals bokwielen en zwenkwielen. U kiest de wielsoort op basis van de belasting en de benodigde wendbaarheid.

Heeft u vragen over het samenstellen van een Dubbele Deense kar, dan staan wij u graag te woord.

Dubbele Deense karren nodig? Vraag een offerte aan

Dubbele Deense karren nodig? Dankzij de mogelijkheden van Rojaal Plant kunt u uw goederen veilig en eenvoudig opslaan en transporteren.

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u een offerte op maat?

Ons team staat u graag te woord om u te voorzien van advies. Bel 070-3170180, mail naar info@rojaalplant.nl of vul het formulier in op de website om direct een offerte aan te vragen.