Deense karren nodig?

Planten en bloemen zijn tijdens transport erg kwetsbaar voor beschadigingen. Het is belangrijk om uw planten en bloemen op een veilige manier naar de plek van bestemming te vervoeren, zonder dat deze beschadigen. Met de Deense Karren van Rojaal Plant zijn uw planten en bloemen optimaal beschermd tijdens het transport.
Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Verschillende verhuur- en verkoopoplossingen

Rojaal Plant is uw partner in verhuur en verkoop van Deense Containers en Platen. Dankzij ons ruime bestand aan CC- en DC-karren, platen en toebehoren, kunnen we maatgerichte oplossingen bieden voor kleine en grote aantallen, voor zowel huur als verkoop. Vanaf onze locatie in het Westland zijn wij uw betrouwbare partner door heel Nederland en Europa.

Van opslag tot transport: Deense karren zijn onmisbaar en geschikt voor uiteenlopende logistieke toepassingen. Samen bekijken we welke huurvorm het beste bij u past. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bieden wij zowel daghuur, jaarhuur als periodehuur van Deense Karren aan. Op verzoek kunt u ook Deense Karren bij ons kopen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Jarenlange ervaring en multifunctioneel inzetbaar

Door onze jarenlange ervaring en kennis in de branche, kan ons ervaren team u de beste huurmogelijkheden bieden. Tevens verzorgen wij voor u in- en verkoop van karren en platen. De Deense kar is multifunctioneel inzetbaar, voor zowel kwekers, exporteurs, retailers en consumenten.

Service

Goedkope huurtarieven, saldobeheer van uw Florahollandnummer en vrijwel altijd mobiel bereikbaar: wij bieden onze klanten de beste service en staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Altijd de beschikking over uw Deense Karren

Via de depots van Floraholland en Plantion heeft u altijd beschikking over de karren en platen die u van ons huurt. Daarnaast werken wij samen met diverse transporteurs die transport van- en naar uw locatie voor u willen verzorgen.

Heeft u uw Deense Karren even niet nodig? Geen probleem met onze opslagservice! De karren die u bij ons huurt kunt u kosteloos opslaan in de periodes dat u ze niet gebruikt.

Deense karren nodig? Rojaal Plant is uw partner

Heeft u Deense Karren nodig, ontvangt u graag meer informatie of wilt u een offerte op maat?

Ons team staat voor u klaar en zal u altijd eerlijk te woord staan. Bel 070-3170180, mail naar info@rojaalplant.nl of vul het formulier in op de website om direct een offerte aan te vragen.