Deense karren: optimale bescherming van uw goederen

Deense karren zijn onmisbaar hulpmiddel voor het transporteren van gesorteerde goederen zoals bloemen en planten.

Deense karren nodig? Met de Deense Karren van Rojaal Plant kunt u uw goederen op een veilige manier naar de plek van bestemming vervoeren, zonder dat deze beschadigen.

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Meer dan alleen een transportkar

Een Deense kar is een van de meest gebruikte karren in de land- en tuinbouw en meer dan alleen een transportkar. U kunt de kargebruiken voor uiteenlopende logistieke toepassingen, zoals een etagewagen voor in uw magazijn, werkplaats of bedrijfslogistiek of als presentatie display container voor uw winkel, bloemen of planten.

Uw partner in verhuur en verkoop van Deense Containers en Platen

Rojaal Plant is uw partner in verhuur en verkoop van Deense Containers en Platen. Dankzij ons ruime bestand aan CC- en DC-karren, platen en toebehoren, kunnen we maatgerichte oplossingen bieden voor kleine en grote aantallen, voor zowel huur als verkoop. Vanaf onze locatie in het Westland zijn wij uw betrouwbare partner door heel Nederland en Europa.

Uw wensen staan bij ons voorop: kies de huurvorm die bij u past

Uw wensen staan bij Rojaal Plant voorop. Daarom bekijken we samen welke oplossing of huurvorm het beste bij u past. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bieden wij zowel daghuur, jaarhuur als periodehuur van Deense Karren aan. Op verzoek kunt u ook Deense Karren bij ons kopen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Altijd de beschikking over uw Deense Karren op het moment dat u ze nodig heeft

Heeft u via de depots van Floraholland en Plantion altijd beschikking over de karren en platen op het moment dat u ze nodig heeft.  Daarnaast werken wij samen met diverse transporteurs die transport van- en naar uw locatie voor u willen verzorgen.

Heeft u uw Deense Karren even niet nodig? Geen probleem met onze opslagservice! De karren die u bij ons huurt kunt u kosteloos opslaan in de periodes dat u ze niet nodig heeft.

Deense karren nodig? 

Deense karren nodig? Met de oplossingen van Rojaal Plant kunt u uw goederen veilig en eenvoudig opslaan en transporteren.

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u een offerte op maat?

Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van advies. Bel 070-3170180, mail naar info@rojaalplant.nl of vul het formulier in op de website om direct een offerte aan te vragen.