Deense karren laden

Het is belangrijk om uw planten en bloemen op te slaan of op een veilige manier naar de plek van bestemming te vervoeren, zonder dat deze beschadigen. Een van de meest gebruikte karren in de tuinbouw is de Deense kar. Met de Deense Karren van Rojaal Plant kunt u uw goederen optimaal laden en zijn ze optimaal beschermd tijdens het transport.
Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Rojaal Plant: uw partner in verhuur en verkoop van Deense Containers en Platen

Rojaal Plant is uw partner in verhuur en verkoop van Deense Containers en Platen. Dankzij ons ruime bestand aan CC- en DC-karren, platen en toebehoren, kunnen we maatgerichte oplossingen bieden voor kleine en grote aantallen, voor zowel huur als verkoop. Vanaf onze locatie in het Westland zijn wij uw betrouwbare partner door heel Nederland en Europa.

Optimaal te gebruiken voor uiteenlopende logistieke toepassingen

Van opslag tot transport: de Deense kar is geschikt voor uiteenlopende logistieke toepassingen, voor zowel kwekers, exporteurs, retailers en consumenten. De kar is optimaal te gebruiken als transportkar, rolcontainer, grote winkelwagen, verhuiskar, opslag container of verrijdbare stelling

Kies de huurvorm die bij u past

Klanttevredenheid staat bij Rojaal Plant hoog in het vaandel. Daarom bekijken we samen welke huurvorm het beste bij u past. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bieden wij zowel daghuur, jaarhuur als periodehuur van Deense Karren aan. Op verzoek kunt u ook Deense Karren bij ons kopen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Altijd de beschikking over uw Deense Karren

Via de depots van Floraholland en Plantion heeft u altijd beschikking over de karren en platen die u van ons huurt. Daarnaast werken wij samen met diverse transporteurs die transport van- en naar uw locatie voor u willen verzorgen. Heeft u uw Deense Karren even niet nodig? Geen probleem met onze opslagservice! De karren die u bij ons huurt kunt u kosteloos opslaan in de periodes dat u ze niet gebruikt.

Deense karren laden? Veilig en eenvoudig transport met de oplossingen van Rojaal Plant

Deense karren laden? Met de oplossingen van Rojaal Plant kunt u uw goederen veilig en eenvoudig opslaan en transporteren. Ontvangt u graag meer informatie of wilt u een offerte op maat? Ons team staat voor u klaar en zal u altijd eerlijk te woord staan. Bel 070-3170180, mail naar info@rojaalplant.nl of vul het formulier in op de website om direct een offerte aan te vragen.