½ Deense container

Een ½ Deense container is oorspronkelijk voor het transport van bloemen en planten, maar heeft door zijn handige formaat vele toepassingsmogelijkheden en kan onder andere gebruikt worden als winkelwagen, verhuiskar, transportkar, verrijdbare stelling, opslag container en presentatie display. De kar is weerbestendig, stapelbaar, verstelbaar en geschikt voor langdurig gebruik.

Rojaal Plant bv - Image "Diensten"-pagina

Over Rojaal Plant

Rojaal Plant is uw partner in verhuur en verkoop van Deense Containers en Platen. Dankzij ons ruime bestand aan CC- en DC- containers, platen en toebehoren, kunnen we maatgerichte oplossingen bieden voor kleine en grote aantallen, voor zowel huur als verkoop. Al meer dan 25 jaar zijn wij vanaf onze locatie in het Westland uw betrouwbare partner door heel Nederland en Europa.

Verschil met Deense container

Een ½ Deense container is in lengte de helft van een Deense container, maar heeft dezelfde voordelen als de meest gebruikte kar binnen de tuinbouwbranche. De ½ Deense container kan met zijn handige formaat komt ook van pas komen binnen de retail en andere sectoren.

Deense containers huren of kopen

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bieden wij zowel daghuur, jaarhuur als periodehuur van Deense containers aan. Op verzoek kunt u ook Deense containers bij ons kopen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Een ding is zeker: via de depots van Floraholland en Plantion heeft u altijd beschikking over de containers en platen die u van ons huurt.

Opslagservice

Heeft u uw Deense Karren niet altijd nodig? Dan kunt u gebruikmaken van onze opslagservice. De karren die u bij ons huurt kunt u kosteloos opslaan in de periodes dat u ze niet gebruikt.

½ Deense container nodig? 

½ Deense container nodig? Met de oplossingen van Rojaal Plant kunt u uw goederen veilig en eenvoudig opslaan en transporteren.

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u een offerte op maat?

Ons team staat voor u klaar staat u graag te woord. Bel 070-3170180, mail naar info@rojaalplant.nl of vul het formulier in op de website om direct een offerte aan te vragen.